Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

şu demek oluyor ki, kök ayırt şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını karışmak kucakin mutasavverken, ivedi çıkış kapısı sadece hızlı ve emniyetli tahliye yürekin kullanılan bir kapıdır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolaylıkla ve hariçya muhik açılmalıdır.

Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda amelî açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları dolu anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdiveni ile ilgili yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Yangın Kapısı ana amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir müddet ısı ve alaz intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahıteselsül firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra yapılabilecek sıva onarımı Yangın Çıkış Kapısı ve boya kârleri nedeniyle kapılar hüsran görmez.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip bulunmak, projenize elverişli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek bâtınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte tek hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Report this wiki page